Lurling en Karelse praten problemen uit

25 september 2012, 07:59

De kou is uit de lucht tussen Anthony Lurling en NAC Breda-trainer John Karelse. Op initiatief van de club vond maandag een gesprek plaats tussen beide heren, waarbij ook technisch directeur Jeffrey van As aanwezig was. Aanleiding van het gesprek was de forse verbale kritiek van Lurling op Karelse een dag eerder, na het duel met AZ.

Na de wedstrijd tegen AZ zei Lurling dat Karelse een 'lulverhaal' opgehangen had over de reden dat hij op de bank zat. Karelse zei iets over een teenblessure, maar volgens de aanvaller was hij helemaal niet geblesseerd. Tijdens het gesprek hebben beide partijen hun zegje gedaan over de situatie. "Het is een lang gesprek geweest en dat zegt misschien al genoeg", zegt Lurling in De Telegraaf. "We hebben allebei ons zegje gedaan en gaan weer verder. Voor mij is de uitkomst bevredigend. Je moet ook verder met elkaar. Op naar het bekerduel met MVV, zo werkt het ook weer in de voetballerij."

Disciplinaire maatregelen heeft NAC Breda niet genomen, zegt Lurling. "We hebben het uitgesproken en houden het erop dat het een misverstand was. Ik heb het blijkbaar verkeerd begrepen, we gooien er zand over. Ik krijg ook geen boete, dat had ik ook niet geaccepteerd. De technische staf heeft toegegeven dat ze het misschien ook niet goed gecommuniceerd hebben. Waar er twee ruzie maken, hebben er twee schuld", stelt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen