Rodgers: "We moeten nog stappen zetten"

4 september 2012, 20:46   Bijgewerkt: 5 september 2012, 00:20

Liverpool heeft haar draai dit seizoen nog niet helemaal gevonden. De ploeg van coach Brendan Rodgers heeft vooral moeite het net te vinden. De ploeg uit Liverpool scoorde tot nu toe slechts tweemaal in drie wedstrijden, volgens Rodgers is dat vooral te wijten aan een gebrek aan concentratie.

Nu Liverpool vorige week Andy Carroll voor een seizoen aan West Ham United verhuurde, zijn Luis Suarez en nieuwkomer Fabio Borini de enige overgebleven aanvallers. Volgens Rodgers werken zij er echter hard aan hun productie op te schroeven.

"Het is iets waar we continue aan werken. We moeten de juiste balans nog zien te vinden op een aantal vlakken. We spelen goed voetbal, maar wanneer we in scoringspositie komen nemen we vaak de verkeerde beslissing. Misschien moeten we op dat moment meer geduld opbrengen," zo vertelt hij op de officiële website van de club.

Toch maakt Rodgers zich vooralsnog geen zorgen. "We creëren voldoende kansen, dat is prettig. We moeten alleen dat laatste stapje nog zetten en vooral vertrouwen houden," zo besluit hij.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen