Vloet: "Verhaal is simpel, ik blijf bij Sparta"

17 september 2012, 09:55

In de wandelgangen werd Wiljan Vloet vorige week gelinkt aan PSV, waar hij hoofd jeugdopleidingen zou kunnen worden. Die geruchten zijn echter uit de lucht gegrepen, zegt de algemeen en technisch directeur van Sparta. Hij blijft in Rotterdam, stelt hij.

"Het verhaal is heel simpel: ik heb een doorlopend contract bij Sparta", zei Vloet zondag in het voetbalpraatprogramma FC Rijnmond op TV Rijnmond. "We hebben niet alleen een proces op het veld, maar we zijn bezig om een goede structuur in de hele club aan te brengen. Met volle verstand heb ik dan ook een vijfjarig contract getekend. Zoals het nu ervoor staat ga ik gewoon die vijf jaar vol maken. Dat proces ben ik ingegaan en we zitten uitstekend op koers. Ik zie niet in waarom ik dat proces niet af zou maken."

De doelstellingen van Sparta zijn duidelijk, benadrukt Vloet. De ploeg wil op korte termijn promoveren. "Wij willen en moeten zo snel mogelijk naar de eredivisie. Dat heeft behoorlijke consequenties voor het beleid, dat is afgestemd op het kampioenschap. Intern weet iedereen dat we bezig zijn met de eredivisie. Inclusief Wiljan Vloet."

Sparta staat sinds afgelopen zondag op de tweede plaats in de Jupiler League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen