Been ziet De Ceulaer afhaken voor duel in Kortrijk

Ger
26 oktober 2012, 18:16
Been ziet De Ceulaer afhaken voor duel in Kortrijk

Trainer Mario Been van Racing Genk moet het zondag in de uitwedstrijd tegen KV Kortrijk zonder Benjamin de Ceulaer stellen. De 28-jarige aanvaller heeft last van een blessure aan zijn enkel.

De Ceulaer kreeg donderdag in het Europa League-duel met Sporting Lissabon (2-1 zege) een trap tegen het gewricht. In de tweede helft ging hij naar de kant. Genk neemt geen risico's met de oud-speler van RKC Waalwijk en Feyenoord en gunt hem rust.

"Zijn enkel is nog veel te gezwollen en wij willen het risico op een langdurige blessure niet lopen", aldus Been op de website van zijn Belgische werkgever. Genk staat derde in de Jupiler Pro League met 21 punten, Kortrijk is vierde met één punt minder.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen