Compleet Oranje traint in fraaie National Arena

15 oktober 2012, 20:16   Bijgewerkt: 15 oktober 2012, 20:28

Bondscoach Louis van Gaal lijkt tegen Roemenië te kunnen beschikken over al zijn spelers. De 22 selectiespelers werkten maandag een training af in de gloednieuwe National Arena, het stadion waar dit jaar de Europa League-finale gehouden werd.

Naar de opstelling van Oranje was het tijdens de training nog gissen. Verwacht wordt dat Robin van Persie dinsdag in de spits staat, maar tijdens een afwerkvorm vormde Klaas-Jan Huntelaar een voorhoede met Jeremain Lens en Luciano Narsingh. De drie trainden samen met Rafael van der Vaart, die als aanvallende middenvelder zal spelen. De vraag is verder vooral wie als controlerende middenvelder in de basis staat, Nigel de Jong of Jordy Clasie. Clasie werd speciaal voor deze wedstrijd overgeheveld uit Jong Oranje, waardoor de kans aanwezig lijkt dat hij aanspraak maakt op een basisplaats.

Terwijl Huntelaar, Lens en Narsingh zich bezig hielden met een afwerkvorm, deed de rest van de selectie een partijspel. Daarna kwam de groep weer samen baarde vooral Ron Vlaar opzien door een voorzet met een soort halve volley in de kruising te werken.

Oranje gaat dinsdag in de National Arena, waar 52.000 mensen verwacht worden, op jacht naar de vierde zege in deze WK-kwalificatiecyclus. Ook Roemenië is nog ongeslagen, waardoor Oranje bij winst een grote stap zet richting het WK van 2014.

Vermoedelijke opstelling Oranje: Stekelenburg; Martins Indi, Vlaar, Heitinga, Van Rhijn; Strootman, De Jong (Clasie), Van der Vaart; Lens, Van Persie, Narsingh

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen