Groep D: ManCity steelt punt van Dortmund

3 oktober 2012, 22:45   Bijgewerkt: 4 oktober 2012, 02:16

Manchester City is woensdag aan een nieuwe nederlaag ontsnapt in de Champions League. De Engelse vedettenploeg had op het eigen Eastlands tegen Borussia Dortmund weinig te vertellen, maar pakte toch een punt doordat Mario Balotelli in de slotfase een strafschop benutte (1-1).

Met het punt mag Manchester City zijn handen dichtknijpen, want Dortmund was de betere ploeg in Engeland en heerste met name in de tweede helft. Het was aan Joe Hart, die formidabel keepte, te danken dat The Citizens niet op ruime achterstand kwamen. Hij tikte onder meer inzetten van Mario Götze tegen de paal en lat, en maakte nog een handvol andere kansen onschadelijk.

Eveneens in groep D haalde Real Madrid uit bij Ajax (1-4), waardoor het nu zes punten heeft. Twee weken terug versloeg De Koninklijke City nipt. Dortmund, dat begon met een overwinning op Ajax, leek ook op zes punten te gaan komen, maar heeft er uiteindelijk vier. City staat op één en dus heeft het nog aansluiting met de concurrentie. Ajax wacht nog op zijn eerste punt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen