Van Bommel mist ook Europees duel met AIK

Ger
24 oktober 2012, 13:56   Bijgewerkt: 24 oktober 2012, 14:10

PSV moet het donderdag in de Europa League-wedstrijd tegen AIK Solna nog zonder Mark van Bommel stellen. De aanvoerder is nog altijd herstellende van een blessure aan zijn knie. Hij ontbrak woensdag op de afsluitende training voor het Europese duel. De middenvelder liep de kwetsuur ruim twee weken op tegen NAC Breda.

Afgelopen zaterdag was Orlando Engelaar de vervanger van Van Bommel in het competitieduel met Willem II. In de eerste helft, bij een 2-0 achterstand, werd hij echter al door trainer Dick Advocaat van het veld gehaald. Het is nog onzeker of Van Bommel zondag weer present is als PSV op bezoek gaat bij PEC Zwolle.

De Eindhovenaren kunnen verder ook niet beschikken over Ola Toivonen. De Zweed is lang uit de roulatie na een hamstringoperatie. Jetro Willems speelt waarschijnlijk wel weer in de basisformatie. De linksachter maakte na een blessure tegen Willem II al als invaller zijn rentree. Wilfred Bouma verdwijnt daardoor uit het elftal.

Tot nu toe speelde PSV twee keer in de groepsfase van de Europa League. Uit werd verloren bij Dnjepr, thuis gewonnen van Napoli.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen