'Chelsea vanavond nog in gesprek met Benitez'

21 november 2012, 17:23

Rafael Benitez moet de vanmorgen ontslagen Roberto Di Matteo opvolgen bij Chelsea. Volgens de London Evening Standard heeft de Spaanse coach vanavond al zijn eerste gesprek met de directie van de Engelse topclub.

Benitez zou bovenaan het kandidatenlijstje van Chelsea prijken. De verwachting is echter dat hij slechts een contract tot het einde van het seizoen krijgt aangeboden omdat eigenaar Roman Abramovich inzet op een langjarige deal met Pep Guardiola, vanaf komende zomer.

Vorig seizoen, na de breuk met Andre Villas-Boas, polste Chelsea Benitez ook al om het seizoen af te maken. De voormalige manager van onder andere Valencia, Liverpool en Internazionale paste daar toen voor. Hij wilde een contract tot medio 2013, in plaats van één tot de zomer van 2012.

Daarop kwam Chelsea bij Di Matteo uit. Onder leiding van de Italiaan werd de Champions League gewonnen. Na de nederlaag tegen Juventus van dinsdagavond dreigen The Blues deze jaargang echter naast een ticket voor de achtste finales van het miljoenenbal te grijpen. Het kostte Di Matteo zijn baan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen