Dinamo Zagreb woest op NOS-analist Mulder

8 november 2012, 15:45

Een ongetwijfeld grappig bedoelde opmerking van Youri Mulder bij de NOS kan de oud-spits duur komen te staan. Na de samenvatting van de wedstrijd tussen Paris Saint Germain en Dinamo Zagreb (4-0) zei hij dat de spelers van Dinamo 'collectief naar een wedkantoortje zijn gegaan en morgen terugkomen om hun geld op te halen'. Die opmerking heeft de Kroaten bereikt en de clubleiding van Dinamo is woedend.

Op de eigen clubsite heeft Dinamo Zagreb een uitgebreide verklaring gezet waarin de 'schandalige' opmerking van Mulder besproken wordt. "Hoe is het mogelijk dat iemand zoiets roept zonder enige vorm van bewijs?", vraagt de clubleiding zich af.

Dinamo vindt dat Mulder er voor gezorgd heeft dat er 'in heel Europa' over de club gesproken wordt in een context die het niet verdient. De club onderneemt mogelijk stappen tegen de analist, die ook assistent-trainer van FC Twente is, en de NOS.

Vorig seizoen, na de Champions League-wedstrijd tussen Dinamo en Olympique Lyon, werd de Kroatische club ook al in verband gebracht met dubieuze praktijken. De club verloor toen zó ruim van Lyon, dat de Franse club ten koste van Ajax verder ging.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen