Groep F: monsterzege Bayern met historisch tintje

7 november 2012, 22:57   Bijgewerkt: 7 november 2012, 23:33

Bayern München heeft geschiedenis geschreven in de Champions League. Der Rekordmeister ging woensdag in het thuisduel met het zwakke OSC Lille rusten met een 5-0 voorsprong. Nooit eerder in het miljoenenbal stond een team al zo ruim voor bij de doelwissel. Uiteindelijk zegevierde Bayern met 6-1.

Voor het eerst sinds zes weken verscheen Bayern weer met Franck Ribery én Arjen Robben aan de aftrap. Met ‘Robbery’ in de basis liep het als een trein en trakteerden de Duitsers de fans in de Allianz Arena op een mooie eerste helft.

Bayern begon rustig aan de tweede helft en daardoor kon Lille zowaar terugkomen tot 5-1. Salomon Kalou scoorde met een verwoestende uithaal, vol frustratie, via de onderkant van de lat. Via invaller Toni Kroos werd het uiteindelijk 6-1.

Valencia versloeg op het eigen Mestalla BATE Borisov met 4-2, door doelpunten van Jonas, Roberto Soldado (penalty) en Sofiane Feghouli (2). Tussendoor brachten Renan Bressan en Dmitri Mozolevski BATE, dat met louter Wit-Russen aan de aftrap verscheen, van een 3-0 achterstand terug tot 3-2. Na vier speeldagen delen Bayern en Valencia met negen punten de koppositie in groep F. BATE staat derde met zes punten. Lille is nog puntloos en lijkt kansloos voor Europese overwintering.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen