Vd Brom ziet 'stijgende lijn' bij verliezend Anderlecht

22 november 2012, 08:28

Anderlecht-trainer John van den Brom is zeker niet ontevreden over hetgeen zijn ploeg woensdag liet zien in het Champions League-duel met AC Milan. De Belgen verloren voor eigen publiek met 1-3, maar hadden volgens de coach prima gespeeld.

"Ik ben teleurgesteld over het resultaat, niet over de manier waarop we gespeeld hebben", zegt hij bij Sporza. "We begonnen slecht, maar na tien minuten namen we het initiatief en domineerden we op de helft van de tegenstander. We gaan met een goed gevoel de rust in, maar door een dekkingsfout scoren zij. Dat was een dreun die we niet verwacht hadden. Die rode kaart en 2-0 kwamen er daarna nog overheen."

"Dat is jammer, maar er zit een stijgende lijn in onze prestaties in de Champions League. We plukken er alleen de vruchten niet van", aldus de Nederlandse trainer.

Bij Anderlecht stond Bram Nuytinck in de basis. De aanvoerder van Jong Oranje kreeg na rust, vlak voordat de 0-2 viel, een directe rode kaart. Hij mist hierdoor de laatste wedstrijd van Anderlecht in deze Champions League, uit bij groepswinnaar Malaga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen