Real Madrid blameert zich bij Celta de Vigo

13 december 2012, 00:07

Real Madrid heeft woensdagavond in de heenwedstrijd van de achtste finales van het Spaanse bekertoernooi een nederlaag geleden bij Celta de Vigo. De 'Koninklijke' verloor met 2-1. De return vindt begin januari plaats in Madrid.

Celta de Vigo kwam in de tweede helft op een 2-0-voorsprong dankzij doelpunten van Mario Bermejo en Cristian Bustos. Vooral die laatste treffer was zeer fraai. Vijf minuten voor tijd maakte Real Madrid alsnog de belangrijke aansluitingstreffer. Cristiano Ronaldo ontsnapte aan de buitenspelval en tekende voor de 2-1.

Eerder wonnen ook Barcelona, Atlético Madrid en Sevilla hun eerste wedstrijden in de achtste finales van de Copa del Rey. Bij Barcelona verbeterde Lionel Messi zijn toch al indrukwekkende record met nog eens twee treffers (nummer 87 en 88) in de uitwedstrijd bij tweede divisionist Cordoba: 2-0.

Sevilla slachtte Real Mallorca met 5-0 dankzij onder meer twee doelpunten van Alvaro Negredo, terwijl Atlético bewees ook zonder topscorer Radamel Falcao te kunnen winnen. De hoofdstedelingen wonnen de thuiswedstrijd tegen buurstad Getafe met 3-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen