Wenger: "Geen schaamte, eerder frustratie"

Ger
12 december 2012, 08:25

Arsene Wenger kreeg dinsdagavond een nieuwe klap te verwerken met Arsenal. De Franse oefenmeester zag zijn ploeg na de dramatische start in de Premier League worden uitgeschakeld in de League Cup. Vierdeklasser Bradford City won na een gelijkspel in de reguliere speeltijd (1-1) vanaf de strafschopstip.

"Dit is een teleurstelling. Maar we moeten Bradford feliciteren. Ze verdedigden prima en begonnen sterk aan de wedstrijd. In de tweede helft van de verlenging waren wij duidelijk de bovenliggende partij, maar we maakten onze kansen niet af", verzucht Wenger. "Ik kan mijn spelers niet bekritiseren. Ze hebben alles gegeven tot de laatste minuut. Uiteindelijk missen we drie penalty's. Dat heeft ons de das omgedaan."

"We hebben een zeer offensieve ploeg binnen de lijnen gebracht. We speelden meer dan een uur met vijf aanvallers, maar dat leverde ons toch geen doelpunten op", gaat de Fransman verder. "Ik zal nog vaak moeten aanhoren dat we zijn uitgeschakeld door een club uit de League Two, maar in een bekerwedstrijd kunnen nu eenmaal bijzonder dingen gebeuren. Ik voel geen schaamte, eerder teleurstelling en frustratie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen