Wenger neemt het op voor trappende Hazard

25 januari 2013, 11:56

Eden Hazard heeft, na zijn opmerkelijke incident met een ballenjongen van Swansea City, steun uit onverwachte hoek gekregen. Arsenal-manager Arsene Wenger neemt het op de website van zijn club op voor de Belgische spelmaker van Chelsea.

Hazard kreeg rood omdat hij de ballenjongen van Swansea, die tijd rekte, trapte. Wenger keurt die trap af, maar stelt dat de jongen die bal sneller terug had moeten geven. "Ballenjongens zijn er om de bal zo snel mogelijk terug in het spel te brengen, niet om tijd te rekken. Voor ballenjongens moet het niet uitmaken of de thuis- of uitploeg de bal krijgt, ze moeten snel de bal halen. Iets anders is niet acceptabel."

"Hazard is geen gewelddadige speler", vervolgt Wenger. "Hij wilde dat het spel snel hervat zou worden, dat is begrijpelijk. Hij was iets te fel, maar hij wilde die knul echt geen pijn doen. Laten we niet idioot doen, met die rode kaart is de kous af."

Eerder nam ook QPR-middenvelder Joey Barton het op geheel eigen wijze op voor de omstreden Hazard. "Het enige wat je Eden Hazard kan aanrekenen, is dat hij de jongen niet harder heeft getrapt", twitterde het enfant terrible van het Engelse voetbal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen