Kruys verlaat Dordrecht na vier duels zonder zege

Ger
20 februari 2013, 11:07

Het verblijf van Gert Kruys bij FC Dordrecht heeft nog geen twee maanden geduurd. Beide partijen hebben woensdag afscheid van elkaar genomen. De trainer nam dit kalenderjaar de taken over van Harry van den Ham, die als tijdelijke vervanger van de zieke Theo Bos op de bank zat.

"De situatie in de technische staf op de Krommedijk is echter door het ongunstige lot gecompliceerd geworden en de opeenvolgende leiding heeft zijn effecten", legt FC Dordrecht uit op de eigen website. De eerstedivisionist hield na de winterstop slechts één punt over aan vier competitiewedstrijden. Virgil Breetveld en Rody Hoegee zullen de taken van Kruys de rest van het seizoen overnemen.

"Met veel respect voor Gert en zijn kwaliteiten hebben we deze beslissing samen genomen omdat we denken dat we daarmee voor FC Dordrecht de beste weg kiezen", aldus technisch manager Marco Boogers. "Het seizoen is nog lang en ook daarna moeten we aan het vervolg denken. De situatie is nu eenmaal zoals die is en daarin moeten we roeien met de riemen die we hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen