Kuyt baalt van leeg stadion, maar blij met Van Gaal

22 februari 2013, 10:28

Fenerbahçe bereikte donderdag de volgende ronde van de Europa League. Het won in eigen stadion met 1-0 van BATE Borisov, nadat de heenwedstrijd in Wit-Rusland in 0-0 geëindigd was. De return had veel weg van een spookwedstrijd, want als gevolg van een straf van de UEFA waren supporters van Fenerbahçe niet welkom.

De lege tribunes hadden invloed op de wedstrijd, denkt Dirk Kuyt. "Het is lastig om te spelen in een leeg stadion, want als voetballer wil je graag voor publiek spelen. Zonder fans is er helemaal geen sfeer en dat maakt het lastig om geconcentreerd te blijven. Maar we hebben het aardig gedaan, al hadden we het onszelf makkelijker kunnen maken door de 2-0 te maken", zegt de Nederlander op de UEFA-site.

Eén van de weinige mensen die wél welkom was op de tribune bij Fenerbahçe, was Louis van Gaal. Kuyt vond het mooi dat de bondscoach er was. "Hij was gisteren bij Wesley Sneijder en vandaag bij mij. Ik vind het goed dat de bondscoach zijn spelers aan het werk ziet, zeker zijn aanvoerder en vice-aanvoerder. Ik zie het als een compliment dat hij de moeite neemt om mijn wedstrijd te bekijken", aldus Kuyt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen