Piqué krijgt groen licht van neuroloog

26 februari 2013, 18:44   Bijgewerkt: 26 februari 2013, 22:51

Mitchell Piqué zal woensdag weer te zien zijn op het trainingsveld bij Willem II. De 33-jarige verdediger werd afgelopen week onwel bij een training van de club uit Tilburg, verbleef vervolgens twee dagen in het ziekenhuis, maar zijn neuroloog acht hem inmiddels voldoende hersteld voor een terugkeer.

"Ik ben ontzettend opgelucht, de neuroloog heeft aangegeven dat het licht op groen staat om weer te trainen", aldus Piqué tegen Voetbal International. "Ik had een storinkje in mijn hoofd, maar ik heb gehoord dat de kans dat het nog een keer gebeurt heel klein is."

Het voorval deed de linksback toch even flink schrikken. "Natuurlijk, is het even schrikken. Je hoort ook de verhalen van spelers die omvallen met allerlei klachten. Ik merkte ook dat mijn collega's waren geschrokken. De jongen van mijn oude cluppie ADO, Boy Waterman, Orlando Engelaar, Eljero Elia, iedereen stuurde me een berichtje. Ook zij waren geschrokken."

Piqué laat tot slot weten het vizier alweer op de toekomst te hebben gericht. "Maar nu mag ik weer trainen. Ik kijk ernaar uit. Woensdag mag ik ook alles weer doen: lopen, met de bal trainen, enzovoort. Hoe snel ik weer op het trainingsveld sta? Dat is nu aan de trainer. Natuurlijk ben ik er even uit geweest, maar ik kan wel weer alles doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen