Oud-PSV'er Park gelooft weer in lijfsbehoud QPR

12 maart 2013, 12:37

Queens Park Rangers leek enkele weken geleden al dood en begraven, maar twee zeges op rij hebben de hoop teruggebracht. De ploeg uit Londen, die slechts twee van zijn eerste 27 competitieduels gewonnen had, heeft door de twee driepunters op rij ineens weer zicht op de veilige zeventiende plek in de Engelse Premier League.

QPR heeft nu 23 punten, vier punten minder dan nummer zeventien Aston Villa. Maar met een uitwedstrijd tegen datzelfde Villa voor de boeg, is er ineens weer van alles mogelijk. "We weten allemaal hoe belangrijk die wedstrijd gaat worden", zegt Ji-Sung Park, in het verleden actief voor PSV en Manchester United, op de website van Queens Park Rangers. "Onze prestaties de laatste wedstrijden waren goed, dus we weten dat we de kans hebben om uit de problemen te komen. Alle spelers hebben er weer vertrouwen in, deze vorm moeten we vasthouden tot het eind van het seizoen."

Park merkt dat de recente successen het team goed gedaan hebben. "De sfeer is natuurlijk heel anders als je wint, dan als je verliest. Ik zie mensen weer lachen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen