Brama mist ook wedstrijd tegen NEC

26 april 2013, 15:08

Wout Brama komt ook dit weekend niet in actie voor FC Twente. De middenvelder kampt nog altijd met een blessure aan zijn hiel. "Hij krijgt zijn schoen niet aan zonder pijn, we kunnen er geen risico mee nemen", aldus coach Alfred Schreuder.

Naast Brama ontbreken ook de langdurig geblesseerden Sander Boschker, Denny Landzaat en Andrej Rendla. Achter de naam van Robbert Schilder staat een vraagteken. "Hier nemen we later een besluit over", zegt Schreuder op de clubsite.

Schreuder hoopt dat zijn elftal zich tegen NEC revancheert voor het magere optreden van vorige week, toen het tegen degradatiekandidaat VVV Venlo niet verder kwam dan 2-2. "We hebben deze wedstrijd nabesproken en momenten bekeken waaruit blijkt dat het ondermaats was in de eerste helft. De tweede helft hebben we goed gereageerd, het is dan jammer dat we niet doordrukken. Ondanks die eerste helft, vind ik dat er progressie in zit, dat zie je ook op de trainingen. Ik kijk wel door zo’n eerste helft heen, ik weet hoe de groep in elkaar zit. Er wordt onderling beter gecorrigeerd en ze accepteren van elkaar hoe een ieder is, dat vind ik belangrijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen