Clubicoon Schaaf op wipstoel bij Werder Bremen

Ger
22 april 2013, 11:56

Boven het hoofd van Werder Bremen-clubicoon Thomas Schaaf hebben zich donkere wolken samengepakt. De Duitse club is al negen competitieduels zonder zege, waardoor de positie van de 51-jarige trainer zwaar onder vuur ligt.

Schaaf kreeg van de clubleiding maandag de verzekering dat hij in elk geval zaterdag in de uitwedstrijd tegen nummer drie Bayer Leverkusen nog op de bank zit bij Werder. Over de periode daarna wilde de directie echter geen uitspraken doen. Schaaf is al veertien jaar de trainer in Bremen. Zaterdag verloor zijn dolende ploeg met 0-3 van VfL Wolfsburg. Na afloop maakte de oefenmeester in een tv-interview een toespeling op zijn naderende ontslag. Kort daarna nuanceerde hij zijn uitlatingen.

Schaaf kondigde nog wel aan dat hij de discipline zou gaan aantrekken. Mede daartoe riep hij de spelers maandag op hun doorgaans vrije dag toch bijeen voor een pittige training. De werkgever van vleugelspeler Eljero Elia bezet momenteel de teleurstellende veertiende positie in de Bundesliga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen