Comeback 'Gala' waarschuwing voor Fenerbahçe

10 april 2013, 20:59

Fenerbahçe heeft na de 2-0 zege in de heenwedstrijd tegen Lazio goede papieren om de halve finale van de Europa League te halen. Maar in het voetbal is niets beslist tot de scheidsrechter voor de laatste keer blaast, weet ook Fenerbahçe-coach Aykut Kocaman. Dat bleek dinsdag nog, toen Fenebahçe's aartsrivaal Galatasaray in de Champions League-wedstrijd tegen Real Madrid ineens dicht bij een stunt was.

Galatasaray stond thuis 0-1 achter en omdat het uit al met 3-0 verloren had, gaf niemand nog een stuiver voor de kansen van de Turken. Maar met de twintig minuten te spelen stond het plotseling 3-1 en wankelde Real zowaar even. Die wedstrijd is een waarschuwing voor Fenerbahçe, stelt coach Kocaman. "Galatasaray heeft ons laten zien dat een ontmoeting nog lang niet beslist is na verlies in één wedstrijd."

Toch erkent hij dat 2-0 een goed uitgangspunt is voor zijn ploeg. "We staan er goed voor en hebben vertrouwen. We gaan met een voordeel de tweede wedstrijd in. We zijn er trots op dat we hier in deze positie staan, maar willen niet dat het nu stopt. We willen de halve finale bereiken en daarmee een stukje geschiedenis schrijven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen