Duplan kiest voor vertrek bij FC Utrecht

25 april 2013, 16:09

Edouard Duplan gaat komende zomer transfervrij op zoek naar een nieuwe club. De Franse middenvelder, wiens contract in de Domstad na dit seizoen afloopt, heeft de gesprekken met FC Utrecht over een nieuwe verbintenis stopgezet.

"Edouard heeft te kennen gegeven nog graag een keer een nieuw voetbalavontuur aan te willen gaan", zegt FC Utrecht-directeur Wilco van Schaik op de website van zijn club. "Hij is op een leeftijd aangekomen dat het nu voor hem moet gebeuren. Een ervaren speler als Edouard kijkt op zo’n moment niet alleen naar de financiën, maar ook naar de toekomst buiten het voetbal, het avontuur en zijn naaste familie. Dit zijn echt van hem uit de belangrijkste onderdelen van de gesprekken geweest."

De directeur neemt Duplan niets kwalijk, zegt hij. "Ik begrijp hem volkomen. Met een transfervrije status is Edouard interessant voor clubs, waardoor hij mogelijk elders invulling kan geven aan zijn wensen. Wij gaan in Edouard een fantastisch mens verliezen. Hij had het er ook moeilijk mee om deze beslissing uiteindelijk te nemen. Wij respecteren zijn keuze en hebben hem succes gewenst met zijn zoektocht."

FC Utrecht nam de 29-jarige Duplan in de zomer van 2010 over van Sparta.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen