Langeler: "Sluit niet uit dat Roda nog zes punten pakt"

19 april 2013, 10:15

Bij PEC Zwolle maakt men zich na afgelopen weekend al op voor nog een jaar eredivisievoetbal. Door de zege op VVV Venlo heeft de ploeg met nog vier wedstrijden te spelen zes punten voorsprong op Roda JC, dat net onder de rode streep staat. Maar de buit is nog niet binnen, waarschuwt coach Art Langeler op de clubsite.

"Natuurlijk praat ook mijn directe omgeving over een gelopen koers, een makkie en ik word zelfs her en der gefeliciteerd met het behoud in de Eredivisie. Daar kan ik wel fel op reageren, niets van dat alles. We staan er weliswaar goed voor maar we zijn absoluut nog niet veilig gespeeld", benadrukt de succesvolle oefenmeester.

"Met het programma van Roda JC is het niet ondenkbaar dat ze zes punten halen. De Limburgers spelen onder andere nog tegen Willem II en RKC Waalwijk. Halen ze hierin zes punten, dan hebben ze er net zoveel als wij nu. Met andere woorden wij moeten ook punten halen de komende weken. Uiteraard kan dit en gaan we hier alles aan doen, maar het is dus niet al een gegeven dat we klaar zijn voor dit seizoen."

Zelf speelt PEC Zwolle komend weekend uit tegen NEC, dat momenteel negende staan. "We gaan zoals altijd vooruit voetballen, proberen de tegenstander tot fouten te dwingen en hopelijk levert dit het gewenste resultaat op", aldus Langeler, die komende zomer vertrekt bij Zwolle. Hij treedt als hoofd opleiding in dienst bij PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen