Messi niet in selectie Barça voor Zaragoza-uit

13 april 2013, 13:14

Barcelona lijkt aardig zeker van haar zaak in de Spaanse Primera División. Met nog acht wedstrijden te gaan in de Spaanse competitie, verdedigt de ploeg van trainer Tito Vilanova een voorsprong van dertien punten op nummer twee Real Madrid. De oefenmeester heeft daarom besloten enkele van zijn sterkhouders rust te geven in de uitwedstrijd met Real Zaragoza.

Zo krijgt Lionel Messi van Vilanova de tijd om volledig te herstellen van de hamstringblessure die hij opliep in de eerste ontmoeting met Paris Saint Germain in de Champions League. De Argentijn kwam nog wel in actie in de returnwedstrijd, maar was zichtbaar nog niet volledig hersteld van zijn kwetsuur. Mede dankzij de inbreng van Messi plaatsten de Catalanen zich echter nipt voor de halve finales van het miljoenenbal. Daarin wacht Bayern München.

Ook Jordi Alba en Andrés Iniesta ontbreken in het keurkorps van Vilanova. Zij krijgen net als Messi rust. Reservedoelman José Manuel Pinto, Adriano en Sergio Busquets ontbreken wegens blessures. Door de afwezigheid van het zestal maken onder meer Oier Olazabal en Sergio Roberto hun opwachting in de selectie van Barcelona.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen