NAC Breda spreekt pijnlijke spreekkoren tegen

Ger
22 april 2013, 11:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

NAC Breda ontkent dat de eigen supporters het woord kanker hebben geroepen tijdens het uitduel met FC Utrecht (3-0). De supporters zouden alleen 'schijt aan Utrecht' hebben gescandeerd.

"NAC Breda heeft bij verschillende geledingen van de supporters onderzoek gedaan en - mede op basis van eigen waarnemingen - kunnen concluderen dat de beschuldigingen ongegrond zijn. NAC is stellig van mening dat de bezoekers van de wedstrijd in Utrecht geen blaam treft", laat de Brabantse club weten.

Over de teksten van de supporters ontstond zondag tijdens het competitieduel verwarring. De stadionspeaker riep de bezoekende fans op te stoppen met 'Kanker Utrecht' te scanderen. Dit omdat bij de wedstrijd 450 patiënten van het Wilhelmina Kinder Ziekenhuis te gast waren.

NAC spreekt tegen dat het woord 'kanker' is gevallen. "De supporters hebben jaren geleden al stelling genomen tegen deze vreselijke ziekte en het woord uitgeroeid in de spreekkoren. NAC is trots op haar supporters, die hierin al lang geleden het voortouw hebben genomen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen