Pijnlijke avond voor Sneijder tegen Real Madrid

3 april 2013, 22:35   Bijgewerkt: 3 april 2013, 23:28

Voor Wesley Sneijder en Galatasaray zit de Champions League er over een dag of zes hoogstwaarschijnlijk op. Op bezoek bij Real Madrid verloor de Turkse ploeg met 3-0, waardoor de return van volgende week in Istanbul een formaliteit lijkt te zijn geworden. De flets spelende Sneijder werd in Bernabéu na 45 minuten gewisseld.

Hij moet soms moedeloos om zich heen gekeken hebben. Hij, Wesley Sneijder, speelde niet zo lang geleden in het wit van Real Madrid. Toen was hij één hen, nu was hij niets meer dan figurant. Veldvulling, zou je het zelfs kunnen noemen. De 28-jarige Utrechter werd amper aangespeeld door zijn teamgenoten van Galatasaray en als hij de bal kreeg, kon hij er weinig mee. Een balletje breed of terug, dat was het wel. Meer kon Sneijder, ongetwijfeld tot zijn eigen frustratie, niet uitrichten.

Die voorsprong was terecht, maar ook geflatteerd. Want Real was weliswaar beter, maar creëerde niet heel veel. Afgezien van de tweede goals was de beste kans zelfs voor de gasten uit Turkije. Na een goede combinatie met Didier Drogba kon Emmanuel Eboué inschieten, maar de inzet van de verdediger werd door Real Madrid-keeper Diego Lopez gekeerd.

Ook zonder Sneijder lukte het Galatasaray echter niet om iets klaar te spelen. Na rust ging de wedstrijd als een nachtkaars uit. De 3-0 van invaller Gonzalo Higauín, twintig minuten voor tijd, was één van de schaarse hoogtepunten. Het zorgde er in ieder geval voor dat Real de return in Istanbul met vertrouwen tegemoet kan zien. De ploeg van coach José Mourinho staat al met anderhalf been in de halve finale.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen