Porto knokt zich in tweede helft langs Braga

8 april 2013, 23:02

FC Porto is in de jacht op de Portugese voetbaltitel niet verder achterop geraakt. De nummer 2 van de ranglijst won maandagavond voor eigen publiek met de nodige moeite van Sporting Braga: 3-1.

Alan opende de score namens de bezoekers halverwege de eerste helft. Nog voor rust bracht de Colombiaan James Rodriguez, die de voorhoede vormde met landgenoot Jackson Martinez, Porto langszij. Daar leek het ondanks alle aanvallende bedoelingen van de thuisclub bij te blijven. De 19-jarige Braziliaan Kelvin, een kwartier voor tijd ingevallen, besliste het duel in de slotfase alsnog met twee doelpunten.

Door de overwinning verkleint Porto de achterstand op koploper Benfica weer tot vier punten. In de Portugese Primeira Liga zijn nog vijf wedstrijden te spelen.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!