Wouters: "Het wordt even puzzelen"

19 april 2013, 13:02

Door blessures en schorsingen zit FC Utrecht-trainer Jan Wouters dit weekend niet ruim in zijn keuzes. Jan Wuytens en Anouar Kali kregen vorig weekend rood en zijn er niet bij, net zoals de geblesseerden Marcus Nilsson en Bob Schepers. Cedric van der Gun (knie), Jacob Mulenga (ziek) en Robbin Ruiter (lies) twijfelgevallen.

"Het wordt even puzzelen, maar uiteindelijk beginnen we gewoon met elf man aan de wedstrijd", zegt Wouters op de website van zijn club. "We nemen in deze fase van de competitie geen risico met het oog op de play-offs. Laten we niet uit het oog verliezen dat we een geweldig seizoen doormaken. Ook zondag blijven we ons eigen spel spelen en willen met een goed gevoel aan de finales van dit seizoen beginnen."

Wouters verwacht geen makkelijk duel tegen NAC Breda. "Ploegen zakken in als ze tegen ons spelen. Wij spelen in een systeem dat de ploeg terug dwingt op hun eigen helft. De tegenstanders kunnen dan gevaarlijk worden met counters. Dat is een spel dat NAC Breda beheerst met bijvoorbeeld Anthony Lurling en Elson Hooi."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen