"Fiorentina verdient CL-ticket meer dan Milan"

18 mei 2013, 08:00   Bijgewerkt: 17 mei 2013, 23:43

AC Milan is met Fiorentina verwikkeld in de strijd om de derde plaats in de Serie A, goed voor een ticket voor de Champions League-voorronde. I Rossoneri verdedigen zondag, in de laatste speelronde, een voorsprong van twee punten op La Viola, dat bij een gelijke stand wel in het voordeel is vanwege het onderling resultaat.

AC Milan en Fiorentina spelen op de slotdag uit tegen respectievelijk Siena en Pescara. Die teams zijn al gedegradeerd. "De kans dat we de Champions League bereiken is minimaal, maar ik denk dat wij het meer verdienen dan Milan", zegt Fiorentina-middenvelder Borja Valero tegen Sportmediaset. "Fiorentina is bezig aan een geweldig seizoen, al doet Milan het natuurlijk ook niet slecht."

AC Milan speelde een rampzalige eerste seizoenshelft, maar is door een sterk tweede deel dichtbij de Champions League. Fiorentina krijgt al het hele seizoen alle lof van de Italiaanse media voor de aanvallende manier van spelen. Borja Valero is, samen met de Colombiaan Juan Cuadrado, één van de dragende spelers in de equipe van coach Vincenzo Montella. De Spanjaard zou zelfs in de belangstelling van Real Madrid staan. "Maar daarover wil ik het niet hebben", reageert hij. "Ik sta nog jaren onder contract bij Fiorentina en heb het naar mijn zin in Florence."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen