Hattrick Cavani is Internazionale te machtig

5 mei 2013, 22:52

Napoli heeft zondag opnieuw een grote stap gezet richting rechtstreekse plaatsing voor de Champions League. De Napolitanen rekenden af met Internazionale en hadden daarvoor met name topschutter Edinson Cavani te danken. Hij scoorde driemaal in het met 3-1 gewonnen duel.

De Uruguayaan zette zijn ploeg al na twee minuten op voorsprong. Na een kwart wedstrijd kwam Inter langszij door een benutte strafschop van Ricky Alvarez. Cavani had vervolgens niet lang nodig om zijn ploeg opnieuw op voorsprong te zetten. Hij maakte eveneens vanaf de strafschopstip zijn honderdste treffer in dienst van Napoli. Een kwartier voor het einde maakte hij zijn derde en 26ste van het seizoen.

Napoli behoudt door de winst de voorsprong van zeven punten op nummer drie AC Milan. Als de ploeg woensdag de competitiewedstrijd bij Bologna wint stelt het de tweede plek definitief veilig. Inter blijft door de nederlaag achtste en lijkt Europees voetbal op haar buik te kunnen schrijven.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!