Maaskant niet tevreden over eerste helft

16 mei 2013, 22:46

Coach Robert Maaskant is niet tevreden over de eerste helft die FC Groningen speelde tegen FC Twente, in de play-offs voor Europees voetbal. In de Euroborg gingen de noorderlingen met 0-1 onderuit, door een goal van Felipe Gutiérrez in de 22ste minuut. De return is komende zondag in Enschede.

"Wij hebben de eerste helft een aantal spelers gehad, dat niet volledig bracht wat wij als trainers vroegen", moppert Maaskant op de clubwebsite. "We wilden hoge druk geven en in sommige situaties zelfs één tegen één creëren. Twente speelde dat echter goed uit en creëerde ook kansen. Wij hebben in de rust de punten op de i gezet en zijn bovendien meer risico gaan nemen."

"We hebben na de pauze positieve agressie gezien, werklust en bovendien opportunisme. Dat is onze manier om Twente te bestrijden", gaat Maaskant verder. "We zijn veel in de 'zestien' geweest, we hadden veel vrije trappen en corners, maar komen al een heel seizoen moeilijk tot scoren. Twente was qua voetbal de betere ploeg en heeft verdiend gewonnen."

"Maar het is nog maar 0-1 en zondag is er gewoon nog een wedstrijd. We hebben een selectie die heel erg veel karakter heeft. Zondag zullen we proberen om het onmogelijke te presteren. En daar zetten we alles op in."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen