RKC Waalwijk legt geblesseerde Najah tot 2015 vast

29 mei 2013, 20:23

RKC Waalwijk heeft het contract van Imad Najah opengebroken en verlengd. De 22-jarige middenvelder, die een jaar geleden overkwam van PSV en toen voor twee jaar tekende, ligt nu tot de zomer van 2015 vast in het Mandemakers Stadion.

Dit seizoen speelde Najah twintig officiële wedstrijden voor RKC. In Waalwijk is men er van overtuigd dat de Marokkaanse jeugdinternational tot veel in staat is. "We beschouwden het als een groot succes dat we Imad afgelopen zomer konden aantrekken", zegt manager technische zaken Janus van Gelder. "We hadden hem al jaren op het oog. Afgelopen seizoen heeft hij bewezen een zeer waardevolle kracht voor onze ploeg te kunnen zijn. Daarom zijn we er nu ook zeer content mee dat we zijn in 2014 aflopende contract hebben kunnen verlengen tot de zomer van 2015."

Najah, die herstellende is van een zware knieblessure, is blij met zijn nieuwe contract. "Het doet me deugd dat ik er in de korte periode die ik voor de club heb kunnen spelen in ben geslaagd de club van mijn kwaliteiten te overtuigen. Uit het feit dat RKC mijn contract verlengt nu ik geblesseerd ben, spreekt veel vertrouwen. Ik ga er alles aan doen zo snel mogelijk fit te worden en dat vertrouwen terug te betalen."

Najah scheurde enkele maanden geleden de voorste kruisband van zijn knie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen