Schreuder: "In elke wedstrijd krijg je kansen"

25 mei 2013, 20:13

FC Twente verloor donderdag de eerste ontmoeting met FC Utrecht in de finale van de play-offs voor Europees voetbal in eigen huis met 2-0, waardoor er zondag in de return in de Domstad een wonder moet gebeuren willen de Tukkers alsnog het Europees ticket grijpen. Coach Alfred Schreuder blijft in elk geval positief.

"In elke wedstrijd krijg je kansen en die moeten we grijpen", zegt Schreuder op de website van FC Twente. "FC Utrecht zal voor eigen publiek niet zo ver inzakken als donderdag, we zullen meer ruimte krijgen waar we van moeten profiteren."

"Wij hadden de stijgende lijn te pakken en het voetbal gespeeld zoals FC Twente dat graag wil", blikt Schreuder terug op de goede serie waar zijn team juist mee bezig was. "We moeten dat zondag weer oppakken en uitgaan van ons eigen voetbal. Het geloof is zeker aanwezig. Het is een compliment aan het elftal dat we donderdag ook zijn proberen te blijven voetballen. Dat moet de basis voor FC Twente zijn."

Bij FC Twente ontbreken Wout Brama, Dmitry Bulykin, Robbert Schilder, Nikolay Mihaylov, Roberto Rosales, Denny Landzaat en de geschorste Edson Braafheid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen