Van de Looi: "Er wacht ons mooi klusje tegen Ajax"

6 mei 2013, 10:53   Bijgewerkt: 6 mei 2013, 11:00

FC Groningen had zich zondag kunnen verzekeren van deelname aan de play-offs om Europees voetbal. Een zege op VVV Venlo was genoeg geweest, maar in Limburg kwam de ploeg niet verder dan 0-0. Hierdoor heeft FC Groningen nog één punt nodig om de play-offs te halen en dat punt moet zondag behaald worden, thuis tegen Ajax.

"Vooraf was de zaak duidelijk. Als wij drie punten zouden halen, was de doelstelling voor dit seizoen bereikt. Uiteindelijk is dat niet gelukt en dat is een teleurstelling", zegt Erwin van de Looi, die door de schorsing van Robert Maaskant als hoofdcoach op de bank zat in Venlo, op de site van FC Groningen. "In de tweede helft hebben we ons voorgenomen voor de winst te gaan, ook gezien de stand bij ADO-Feyenoord. Maar VVV nam langzaam de wedstrijd over en het gelijkspel was uiteindelijk terecht."

"Thuis tegen Ajax in een volle Euroborg wacht ons zondag nog een mooi klusje. We moeten dan een punt halen om ons op eigen kracht te plaatsen voor de play-offs."

Als FC Groningen verliest van Ajax, is het afhankelijk van de resultaten van SC Heerenveen en ADO Den Haag. De Friezen hebben in dat geval aan een puntje genoeg om FC Groningen te passeren, ADO moet winnen uit bij PEC Zwolle.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen