Wouters wil pieken: "Nu moet het gebeuren"

15 mei 2013, 12:43

Na een fraai seizoen, waarin de club als vijfde eindigde, wil FC Utrecht de komende weken de kroon op het werk zetten. De ploeg wil via de play-offs een ticket voor de Europa League binnenhalen. De eerste tegenstander: SC Heerenveen.

"Alle andere wedstrijden tellen nu niet meer. Nu moeten we onszelf belonen voor een geweldig seizoen", zegt coach Jan Wouters op de website van de club uit de Domstad. "En daar is de groep zich van bewust. Je merkt dat de spelers uitkijken naar deze finales. Voor iedereen geldt dat je in dit soort wedstrijden moet pieken."

FC Utrecht leeft uiterst serieus toe naar het duel in het Abe Lenstra Stadion. "We benaderen deze play-offs als Europese wedstrijden. We gaan donderdag op tijd richting Friesland om ons als team samen voor te bereiden op de wedstrijd. We verblijven in een hotel om rust te nemen en samen te eten. Het bij elkaar zijn versterkt het gevoel dat we voor een belangrijke wedstrijd staan. Aan alles om onze groep heen merk ik dat iedereen er veel zin in heeft. Nu moet het tenslotte ook gebeuren."

FC Utrecht kan in Friesland niet beschikken over de geblesseerden Bob Schepers, Marcus Nilsson, Adam Sarota, Yoshiaki Takagi, Leon de Kogel en Yassin Ayoub.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen