Anelka gaat training hervatten bij WBA

28 augustus 2013, 20:36

Vorige week verliet Nicolas Anelka de training van West Bromwich Albion met de melding dat hij per direct een punt zou zetten achter zijn voetballoopbaan. Een dag na het voorval gaf West Brom-manager Steve Clarke aan dat hij hoopte dat Anelka nog tot inkeer zou komen, zodat hij weer uit zou komen voor de Premier League-club.

Clarke liet na het incident optekenen dat hij Anelka de tijd en de ruimte wou geven om te bezinnen en alles goed op een rijtje te zetten. Dit heeft Anelka klaarblijkelijk gedaan, aangezien SkySports woensdag meldt dat de 34-jarige Fransman de training bij West Brom op donderdag zal hervatten. Aan het 'stoppen' van Anelka lag naar verluidt het overlijden van vriend en zaakwaarnemer Eric Manasse ten grondslag. West Bromwich Albion heeft inmiddels bevestigd dat Anelka zal terugkeren op de training van de club. Dit zou betekenen dat Anelka dit weekeinde weer in actie kan komen, wanneer West Brom het op zondag opneemt tegen Swansea City.

De 34-jarige Anelka staat bekend als een echte clubhopper. De Fransman kwam deze zomer over van Shanghai Shenhua uit China. Hij staat pas sinds het begin van het huidige seizoen onder contract bij West Brom.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen