AS Monaco stelt teleur in sfeerloos duel

23 augustus 2013, 22:28

AS Monaco is op de derde speeldag van de Ligue 1 tegen puntenverlies opgelopen. Het sterrenensemble van de Italiaanse coach Claudio Ranieri kwam in het eigen sfeerloze Stade Louis II niet verder dan 0-0 tegen Toulouse.

De sfeer in het prinsdom was zo dramatisch omdat er geen publiek naar binnen mocht. De Franse voetbalbond was tot die maatregel gekomen omdat fans van AS Monaco zich vorig seizoen misdroegen rond de wedstrijd tegen Le Mans.

Maar echt jammer zullen de seizoenkaarthouders de beslissing van de Franse voetbalbond achteraf niet vinden. Monaco en Toulouse maakten er immers een weinig boeiende pot van. De thuisploeg, die er deze zomer lustig op los investeerde, kreeg wel de betere kansen. De beste mogelijkheid was voor Jérémy Toulalan. De middenvelder trof vlak voor het einde met een kiezelhard schot de lat.

Monaco heeft na drie speeldagen zeven punten en gaat daarmee aan de leiding in de Ligue 1, maar de concurrentie komt later dit weekeinde nog in actie. Saint-Etienne, Olympique Lyon en Olympique Marseille hebben alle drie zes uit twee.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen