'Eindelijk zeges hekkensluiters Feyenoord en NEC'

23 augustus 2013, 08:31

Een lage klassering op de ranglijst blijkt voor wedkantoor Unibet geen reden om de verwachtingen bij te stellen. Feyenoord en NEC hebben nog nul punten en staan helemaal onderaan in de Eredivisie, maar zijn volgens de bookmaker dit weekend favoriet in hun wedstrijden tegen respectievelijk NAC Breda en RKC Waalwijk.

Feyenoord is tegen NAC Breda zelfs de torenhoge favoriet (1) voor de winst. Wie denkt dat de Rotterdammers voor de vierde maal op rij onderuit gaan in de Eredivisie, kan flink geld verdienen. Een overwinning van NAC Breda levert [a,http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=284441&bid=21371&unibetTarget=/betting%2523/event/1001679249,_blank,elf keer] je inzet op.

Bij de wedstrijd tussen NEC en RKC Waalwijk is volgens Unibet niet echt sprake van een groot verschil, maar de Nijmegenaren zijn licht favoriet (2). Dat is enigszins opvallend, want NEC is al dertien wedstrijden zonder overwinning.

Niet alleen de hekkensluiters, ook de koplopers van de Eredivisie pakken volgens Unibet dit weekend de volle buit. PSV is de grote favoriet in de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo (1), PEC Zwolle gaat volgens het wedkantoor winnen van SC Cambuur. Een zege van Zwolle levert [a,http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=284441&bid=21371&unibetTarget=/betting%2523/event/1001679247,_blank,1,52 keer] je inzet op, bij winst van Cambuur wordt de inzet verzesvoudigd. Een gelijkspel in Zwolle levert ook al 3,95 op.

Landskampioen Ajax opent de vierde speelronde. De Amsterdammers spelen in het Abe Lenstra Stadion tegen SC Heerenveen en hoewel dat op papier een lastige klus is, verwacht Unibet een eenvoudige avond voor de ploeg van Frank de Boer. Winst van Ajax levert 1,55 keer je inzet op, bij een overwinning van Heerenveen is dat 5,20.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen