Kashia: “Als een team gespeeld en verdiend gewonnen”

25 augustus 2013, 16:59   Bijgewerkt: 25 augustus 2013, 17:05

Vitesse wist vanmiddag FC Twente te verschalken, door met 1-0 te winnen in het eigen Gelredome. In de 22ste minuut zorgde Mike Havenaar voor de enige treffer van de wedstrijd. De Arnhemmers komen nu gelijk met Twente op de ranglijst: beide ploegen hebben tot dusver zeven punten gehaald, vijf minder dan koploper PEC Zwolle en drie punten minder dan PSV.

Vitesse-aanvoerder Guram Kashia analyseerde het spel van de thuisploeg in gesprek met FOX Sports: “We speelden goed en we verdienden het vandaag. We speelden dertig minuten vrij goed voetbal vanuit een strakke organisatie. Daarna hebben we iets meer afgewacht en op mogelijkheden geloerd. We hebben vandaag defensief goed gespeeld. We hebben als een team gespeeld, elkaar geholpen, wonnen de tweede bal en om deze redenen verdienden we vandaag te winnen.” Over een omstreden bal op de doellijn zei Kashia dat hij niet kon zien of het een doelpunt was. Hij dacht in eerste instantie van niet.

Matchwinner Havenaar was opgelucht dat zijn de overwinning over de streep kon trekken: "1-0 thuis winnen is goed voor ons." De Japanse spits met Nederlandse roots scoorde zijn eerste doelpunt van het seizoen, en was daar zeer content mee: "Eindelijk heb ik gescoord. Wel lekker, vooral na een blooper van mij in de eerste wedstrijd van het seizoen. Ik miste van dertig centimer van het doel. Je wilt als spits gelijk scoren in het seizoen en voor mij is dat eindelijk gekomen vandaag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen