Knieblessure kost Huntelaar zeker vier weken

18 augustus 2013, 15:00

Klaas-Jan Huntelaar is er deze maand niet bij als Schalke 04 met PAOK Saloniki strijdt om een plek in de groepsfase van de Champions League. De aanvaller heeft zaterdag in de uitwedstrijd tegen VfL Wolfsburg (4-0 verlies) een knieblessure opgelopen en is daardoor vier weken uitgeschakeld.

Huntelaar, in de eerste speelronde met twee goals nog belangrijk tegen Hamburger SV (3-3), bleef in de rust in de kleedkamer achter. De Oranje-international was kort voor de doelwissel in botsing gekomen met Wolfsburg-speler Diego en liep daarbij schade aan de rechterknie op. Hoewel de Achterhoeker het nog even probeerde, moest hij zich in de pauze alsnog laten vervangen.

Onderzoek heeft zondag een scheurtje in de binnenband van de knie aan het licht gebracht. Hierdoor moet Huntelaar zeker een maand rust houden. Schalke speelt woensdag in de laatste voorronde van de Champions League tegen PAOK Saloniki. De return is zes dagen later. Ook de WK-kwalificatiewedstrijden van Oranje tegen Estland en Andorra, begin volgende maand, komen te vroeg voor hem.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen