Liverpool met minimaal verschil langs Stoke

17 augustus 2013, 15:43   Bijgewerkt: 17 augustus 2013, 16:01

Liverpool is het seizoen goed begonnen. De ploeg won van Stoke City, maar veel scheelde het niet. Vlak voor tijd kreeg de nieuwe ploeg van Erik Pieters, die de hele wedstrijd speelde, een uitgelezen mogelijkheid om gelijk te maken.

Daniel Sturridge had Liverpool voor rust op een 1-0 voorsprong gezet. De snelle aanvaller scoorde op aangeven van de debuterende Iago Aspas. Liverpool kwam daarna niet meer tot scoren en een minuut voor tijd kon Stoke City de gelijkmaker scoren vanaf elf meter. Jonathan Walters ging achter de bal staan, maar miste tegenover debutant Simon Mignolet. Daarna werd het net niet meer gevonden, waardoor Liverpool met de schrik vrij kwam.

Later vandaag worden meer Premier League-duels gespeeld, waaronder Swansea City tegen Manchester United.