Club Brugge zegeviert, Gent onderuit

14 september 2013, 22:18   Bijgewerkt: 15 september 2013, 00:48

In de Belgische Jupiler Pro League heeft Club Brugge goede zaken gedaan. In het eigen Jan Breydelstadion wist het met 4-1 te winnen van Lierse SK. Maxime Lestienne wist vlak voor rust de score te openen. Na een uur spelen verdubbelde Jesper Jørgensen de marge namens Club Brugge. Rachid Bourabia deed wat terug namens Lierse, maar Tom De Sutter zorgde met twee late treffers voor een ruime zege voor de ploeg uit Brugge.

KAA Gent kende een minder leuke avond, aangezien de Gentenaren met 3-0 onderuit gingen bij KV Kortrijk. Ivan Santini, Benito Raman en Stijn De Smet waren verantwoordelijk voor de treffers van de thuisploeg. Lokeren wist met dezelfde cijfers te winnen van Cercle Brugge. Hamdi Harbaoui was de gevierde man, met twee doelpunten.

RAEC Mons kwam in eigen huis niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Waasland-Beveren. Oud-Heverlee Leuven speelde op eigen veld gelijk tegen Sporting Charleroi (0-0).

Club Brugge klom dankzij de overwinning naar de tweede plaats. Koploper Standard Luik gaat morgen op bezoek bij Oostende.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen