De Jong en Brouwers kunnen remise niet afwenden

27 september 2013, 22:25

Borussia Mönchengladbach heeft vrijdag punten laten liggen in de uitwedstrijd tegen FC Augsburg. De westerlingen leken te gaan winnen in de SGL Arena, maar gaven in de slotfase een 1-2 voorsprong uit handen: 2-2.

Andre Hahn zette Augsburg in de 27ste minuut op voorsprong, maar Max Kruse tekende zes minuten later voor de gelijkmaker. Door een goal van Branimir Hrgota, die net drie minuten in het veld stond, in de 73ste minuut leek Mönchengladbach te gaan winnen. Arkadiusz Milik bepaalde in de voorlaatste minuut van de reguliere speeltijd echter de eindstand op 2-2 namens Augsburg.

Na dat doelpunt bracht Mönchengladbach-coach Lucien Favre Luuk de Jong en Roel Brouwers nog in het elftal, maar onze landgenoten konden het puntenverlies niet meer voorkomen. Bij Augsburg had Paul Verhaegh een basisplaats.

Met tien punten uit zeven wedstrijden staan Mönchengladbach en Augsburg gedeeld vijfde in de Bundesliga, maar de concurrentie komt later dit weekend nog in actie.