Dordrecht-trainer sluit scheids op in kleedkamer

16 september 2013, 11:46   Bijgewerkt: 20 september 2013, 10:45

De aanklager van de KNVB stelt een vooronderzoek in naar Gerard de Nooijer. De assistent-trainer van FC Dordrecht sloot vrijdag scheidsrechter Jochem Kamphuis op in zijn kleedkamer, na de met 2-1 verloren uitwedstrijd tegen Helmond Sport.

In gesprek met het Algemeen Dagblad verklaart de voormalig voetballer van onder meer Sparta, SC Heerenveen en Feyenoord dat het een impulsieve actie was. "Op de terugweg naar de kleedkamer zei ik tegen onze geblesseerde spelers die meeliepen, dat de scheidsrechter ontzettend slecht was. Terwijl ik de sleutel omdraaide zei ik: 'Dat had ik beter voor de wedstrijd kunnen doen.' Vervolgens ben ik doorgelopen."

Via social media werd het incident razendsnel verspreid, waarbij zelfs gesteld werd dat de sleutel mee was genomen terug naar Dordrecht. De Nooijer verklaart zelf dat de deur hoogstens een halve minuut in het slot heeft gezeten. "Noem wat ik gedaan heb een impulsieve daad of voetbalhumor. Achteraf besefte ik dat ik het niet had moeten doen, maar ik heb niemand uitgescholden en ben Kamphuis niet te lijf gegaan", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen