Van den Ham lacht: "5-0 was juiste prognose"

8 september 2013, 10:58

FC Dordrecht blijft maar winnen in de Jupiler League. De koploper maakte zaterdag indruk met een 5-0 thuiszege op VVV Venlo en heeft nu, na zeven speeldagen, negentien punten.

"Wat ik gezegd zou hebben als iemand mij van tevoren had verteld dat het 5-0 zou worden? Dat het de juiste prognose was", glimlachte coach Harry van den Ham na afloop tegen FOX Sports. "Nee, uiteraard niet. Maar we hebben wel vanaf de eerste minuut laten zien dat we wilden winnen. We hebben meteen pressing gespeeld, wat we tot de laatste minuut hebben volgehouden."

Van den Ham is dan ook een tevreden oefenmeester. "Als je met 5-0 wint van de titelkandidaat nummer twee, achter Willem II, dan doe je het goed", zei hij met gevoel voor understatement. "De wisselwerking in de selectie is uitstekend en dit willen we zo lang mogelijk vasthouden. We hebben een ploeg die moeilijk te verslaan is; geen van onze punten zijn gestolen. Maar we blijven het van week tot week bekijken en dan zien we wel waar we uitkomen. Hiervan moeten we genieten, maar we gaan niet naast onze schoenen lopen. Want wie zijn wij om dat te doen?"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen