Benitez: "Wenger beste coach in Premier League"

1 oktober 2013, 11:27

In aanloop naar de onderlinge confrontatie in de Champions League overlaadt Napoli-trainer Rafael Benitez zijn collega Arsene Wenger met complimenten. De 63-jarige Wenger toont bij Arsenal al jaren zijn vakmanschap, stelt de Spanjaard.

"Wenger is de beste coach van de Premier League", stelt Benitez op de website van de UEFA. "Hij is bovendien niet alleen een geweldige trainer, maar ook een fantastisch mens. Hij kent de competitie, zowel in Engeland als in Europa, en levert een geweldige prestatie. Ik hoop dat hij er op een dag in slaagt om met Arsenal de Champions League te winnen, maar liever niet dit jaar", glimlacht de Napoli-coach.

Arsenal en Napoli staan met drie punten aan kop in Groep F, waarin verder Borussia Dortmund en Olympique Marseille zitten. Napoli opende zijn CL-campagne twee weken geleden met een verrassende zege op Dortmund, de finalist van vorig jaar. "We moeten waken voor te veel euforie", waarschuwt Benitez. "We spelen nu weer tegen een topploeg en zullen dus opnieuw karakter en kwaliteit moeten tonen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen