Groenendijk baalt van Jong Ajax: "Dat kan niet"

14 oktober 2013, 23:00

Jong Ajax trad maandag tegen Fortuna Sittard aan met onder meer Lasse Schöne, Thulani Serero, Danny Hoesen en Tobias Sana, maar het mocht niet baten. Op sportpark De Toekomst verloren de Amsterdammers met 0-3. Pijnlijk, vindt ook coach Alfons Groenendijk. Hij baalt als een stekker van het optreden van zijn ploeg.

"Ik sta hier met de pest in mijn lijf", zegt Groenendijk op de website van Ajax. "Vooral omdat dit nu de derde keer op rij is dat we verliezen. In de eerste helft vond ik dat we niet de absolute wil toonden om te winnen. Het was stil in het veld, dat kan niet."

Een belangrijk moment in de wedstrijd was een rode kaart voor verdediger Danzell Gravenberch, na een half uur. "Ik heb er na afloop met Danzell over gesproken. Hij werd eerst vastgehouden. Daarna gleed hij door met zijn been over de bal. De scheidsrechter vond het rood, ik denk dat het maximaal geel was", stelt de coach. Ondanks die rode kaart kreeg Ajax nog wel kansen op een punt, want het bleef lang 0-1. In de slotfase scoorde Fortuna echter nog twee keer. "Hoewel we met tien man op het veld stonden, speelden we goed in de tweede helft. De gelijkmaker zou verdiend zijn geweest, maar we hadden niet het geluk dat die bal er een keer inviel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen