Jong Ajax krijgt vijf A-spelers: "Eerlijker zo"

13 oktober 2013, 19:03

Alfons Groenendijk, coach van Jong Ajax, kan maandag in de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard beschikken over vijf spelers van de A-selectie. Tobias Sana, Danny Hoesen, Lasse Schöne, Joël Veltman en Thulani Serero hebben van A-trainer Frank de Boer toestemming gekregen om mee te spelen met de beloften.

Vanwege de interlands moet Groenendijk een flink aantal vaste krachten missen. Vorige maand was voor het uitduel met Achilles '29 hetzelfde het geval, waardoor er wel een heel jong Ajax op het veld stond. Destijds werd er met 2-1 verloren in Groesbeek. Groenendijk hoopt met de A-spelers op meer succes.

"Dit is ook eerlijker naar de andere eerstedivisieteams toe", zegt Groenendijk tegen RTV Noord-Holland. "Zij hebben recht op een zo sterk mogelijk Jong Ajax en we kunnen nu een goede mix maken van jonge en ervaren spelers."

Groenendijk is tevreden over de mentaliteit van de vijf spelers van de A-selectie. "Ik heb ze vanmorgen een compliment gemaakt voor hun trainingsarbeid en hun inzet. Ondanks de erbarmelijke omstandigheden waren ze een voorbeeld voor de rest."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen