Juve-coach Conte: "Nachtmerrie van tien minuten"

20 oktober 2013, 19:15

Juventus leed zondag in de Serie A een bizarre nederlaag bij Fiorentina. De landskampioen stond na ruim een uur met 0-2 voor en leek er geen vuiltje aan de lucht in Florence. Maar de thuisclub, die tot dusver geen beste indruk maakte, richtte zich helemaal op en zegevierde uiteindelijk met 4-2.

"Ik dacht dat de wedstrijd beslist was. We hadden volledige controle en konden na rust de score zelfs verder opvoeren", begon Juve-coach Antonio Conte na afloop zijn analyse tegenover Sky Sport Italia. "Maar toen gebeurde er iets vreemds en onvoorstelbaars. We hebben verloren, terwijl we domineerden."

"Hoe ik dat verklaar? Dat is makkelijk. In tien minuten hebben we al ons harde werk teniet gedaan", refereerde Conte aan de fase waarin Fiorentina de 0-2 achterstand omboog in een 3-2 voorsprong. Giuseppe Rossi maakte vanaf de strafschopstip de aansluitingstreffer en zorgde even later ook voor de gelijkmaker. Via Joaquin en opnieuw Rossi boekte La Viola uiteindelijk een 4-2 overwinning,

"Dat is voetbal. Die tien minuten waren een nachtmerrie, maar daarvan moeten we leren. Ik blijf erbij dat dit een heel, heel moeilijk seizoen wordt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen