Monaco ontsnapt en kan rustig kijken naar topper

5 oktober 2013, 18:57   Bijgewerkt: 5 oktober 2013, 19:03

AS Monaco heeft zaterdag in de Franse competitie voor eigen publiek maar nipt gewonnen van subtopper Saint-Etienne. Lucas Ariel Ocampos maakte pas in de slotfase het verschil in het Stade Louis II: 2-1.

Ocampos deed dat op aangeven van James Rodriguez. Die was daarmee goud waard voor Monaco. De Colombiaan was in de vijftiende minuut, met een heerlijke steekpass, ook al aangever bij de 1-0 van Yannick Ferreira-Carrasco. Romain Hamouma herstelde vijf minuten na de pauze de balans. Renaud Cohade zette hem met een handig passje vrij voor het Monegaskische doel.

Monaco wist lange tijd niet te overtuigen, wat tot irritaties leidde bij Radamel Falcao (geel), maar pakte door een slotoffensief wel de volle buit. Ocampos was daarvoor verantwoordelijk met een doelpunt in de 87ste minuut, dat van dichtbij via de binnenkant van de paal tot stand kwam.

Daardoor blijft Monaco koploper in de Ligue 1 en kan het zondag rustig kijken naar wat achtervolgers Paris Saint Germain en Olympique Marseille doen. Die twee aartsrivalen staan dan tegenover elkaar in Marseille.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen